Kostivere kooli staadioni teise etapi ehitustööd on lõppenud

Kostivere kooli staadioni vastuvõtuakt allkirjastati ja staadion võeti vastu 19. oktoobril 2021. Vastuvõtuakti kirjutati mõned puudused, mille peab ehitaja hiljem likvideerima. Suurem hilinemine on seotud staadioni valgustusega. COVID viirusest tulenevate tarneraskustega ei jõudnud kohale staadioni valgustuse prožektorid, sest tänapäevastes lampides on kasutusel reguleerimiskiibid ja samuti nagu autotööstuses on ka tänavavalgustuse tarneajad pikad just kiipide puuduse tõttu. Kuni veebruari alguseni on staadionil püsti ainult valgustusmastid ilma prožektoriteta.

Staadioni II etapi ehitamiseks sõlmiti 10. mail 2021 hankeleping Atemo OÜ-ga. Kostivere kooli õpetajate ja direktor Olga Saikovskaja soovil alustati staadioni ehitusega 14. juunil. Ehitustööde alguse edasilükkamine oli kooli soov, just selleks et viimased kooliaasta kontakttunnid, eksamid ja aktused saaksid rahulikult ja müravabalt toimuda. OÜ Atemo esindaja Martin Paabo sõnade kohaselt sai staadion ka õigeks tähtajaks valmis ja päevasel ajal saab kõiki ettenähtud sporditegevusi ka läbi viia. II etapi ehitustöödega ehitati välja kunstmuruga jalgpalliväljak, staadioni jooksuringid ja 750 meetri pikkune tervisespordi rada.

Töödele on antud ehitaja poolt ühe aasta pikkune garantiiperiood ja ehitajal on kohustus kõik esimesel kasutusaastal ilmnenud puudused tasuta kõrvaldada. Staadioni maksumuseks koos käibemaksuga kujunes 739 487,70 eurot.