Loo ja Kostivere staadionid said jõumasinate osas täiendust

Mullu kevadel saabusid Kostivere ja Loo staadionile esimesed välitrenažöörid ning lubati, et tulevikus täieneb jõumasinate valik kindlasti veelgi. Mai alguses täieneski mõlema staadioni jõumasinate valik.

Kostivere kooli staadionil juba olemas olevatele jõumasinatele – jalakükipingile ja kerepingile – lisandus rinnaltsurumise pink ning peagi saabuvad ka jalakükipingi lisaraskused.

Kostivere kooli staadioni jõuseadmed on soetatud riigipoolse huvihariduse- ja huvitegevuse täiendava toetusega. Toetuse saamiseks kirjutas kooli huvijuht Ranele Raudsoo noorte sportimistingimuste mitmekesistamiseks ettepaneku välitrenažööride soetamiseks.

Tulevikus plaanitakse projektide toel jõumasinate valikut veelgi täiendada.

Loo staadionile lisandusid värskelt aga sõudepink ja ülakehatõmbepink, varasemalt olid olemas juba rinnaltsurumispink ja jalakükipink. „ Staadionil on nüüd juba neli jõumasinat, varsti võime seda väikeseks jõulinnakuks kutsuma hakata küll. Tänavakividest alale mahuks üks jõuseade veel, ilmselt kerepink ning ehk õnnestub see juba sellel suvel soetada,“ sõnas Jõelähtme Spordiklubi juhataja Jüri Paavel. Seadmed soetati Jõelähtme Spordiklubi eelarvest.

Kõik jõumasinad on juba paigaldatud ja kasutamiseks valmis.

Välitreeningseadmed on mõeldud kasutamiseks kogu kogukonnale ning igalt kasutajalt oodatakse heaperemehelikku käitumist! Teadlikku ning turvalist treenimist kõigile!

Foto: Jõumasinad Loo staadionil. Foto Jüri Paavel.